6948507806 Χατζοπούλου 18, Κορινθίας geonks@delifoods.gr
hero image

 

 

Πράσινες Εκπυρηνωμένες Ελιές Mammoth

Η εταιρεία Deli Foods σας παρουσιάζει της πράσινες εκπυρηνωμένες ελιές mammoth Χαλκιδικής οι οποίες ξεχωρίζουν για το ζωντανό πράσινο χρώμα τους, για το στρογγυλεμένο σχήμα τους, την ελαφρώς όξινη γεύση, το φρουτώδες άρωμά τους και φυσικά για την τραγανότητα τους. Η μεγάλη και νόστιμη ελιά αναγνωρίζεται ως συνοδευτικό στα φαγητά και βεβαίως σε κάθε σαλάτα.
Για να προστατευτεί ο πολύτιμος αυτός καρπός συλλέγονται μία προς μία ώστε να φτάσουν αλώβητες και ολοκληρωμένες στο τραπέζι μας. Οι ελιές βρίσκονται μέσα σε φυσική άλμη σε υψηλότερη περιεκτικότητα ώστε να διατηρούνται χωρίς συντηρητικά.

Η πράσινη ελιά αποτελείται από 60-80% υγρασία και περιέχει 1% πρωτεΐνες. Το κυριότερο λιπαρό οξύ που συναντάται είναι το ολεϊκό οξύ το οποίο σύμφωνα με μελέτες ελαττώνει την αρτηριακή πίεση και σχετίζεται με τη μείωση της φλεγμονής των καρδιαγγειακών παθήσεων. Επίσης περιέχει σημαντική ποσότητα βιταμινών (βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β1, Β6 και Β12). Είναι πλούσια πηγή πολυφαινολών όπως η υδροξυτυροσόλη η οποία έχει αντικαρκινική δράση και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ελαιοευρωπαϊνη, τυροσόλη κ.α.
Διατίθεται σε πλαστικούς περιέκτες των 10Kg.