6948507806 Χατζοπούλου 18, Κορινθίας geonks@delifoods.gr

 

Deli Foods
Παραγωγή και εμπόριο ελαίων, Λουτράκι Κορίνθου

Στην DELI FOODS εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ελαίων και προϊόντων όπως σπορέλαια, ηλιέλαια, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, και ελιές.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η εξαιρετική μας ιδιότητα ως τεχνολόγοι τροφίμων, καθώς και η εμπειρία μας στον χώρο των τροφίμων με 16 χρόνια προϋπηρεσίας στη βαριά βιομηχανία πολυεθνικής εταιρείας.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεκτικής γνώσης είναι η παραγωγή premium προϊόντων, προσαρμοσμένων ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση, με την απαραίτητη τεχνογνωσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Laconica Gaia Extra Virgin Olive OIL

Laconica Gaia Extra Virgin Olive OIL

Το Lakonica Gaia Extra Virgin Olive oil είναι ένα υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χάρη στην επιλεκτική επιλογή των ελαίων από εκλεκτούς ελαιώνες της Πελοποννήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Little Chef premium frying oil

Little Chef premium frying oil

To Little Chef premium frying oil είναι ένα μίγμα φυτικών ελαίων (χωρίς την παρουσία υδρογονωμένων ελαίων ή φοινικελαίων και παράγωγων αυτών) που εξειδικεύεται κυρίως στο τηγάνισμα των τροφίμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Little Chef Sunflower OIL

Little Chef Sunflower OIL

Το Little Chef sunflower oil έχει σημαντικές διατροφικές ιδιότητες οι οποίες εξασφαλίζονται από τη ισορροπία του συνόλου των λιπαρών οξέων. Είναι πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ (ωμέγα 6) καθώς και σε βιταμίνη D και τοκοφερόλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Πράσινες Εκπυρηνωμένες Ελιές Mammoth

Πράσινες Εκπυρηνωμένες Ελιές Mammoth

Η εταιρεία Deli Foods σας παρουσιάζει της πράσινες εκπυρηνωμένες ελιές mammoth Χαλκιδικής οι οποίες ξεχωρίζουν για το ζωντανό πράσινο χρώμα τους, για το στρογγυλεμένο σχήμα τους, την ελαφρώς όξινη γεύση, το άρωμά τους και φυσικά για την τραγανότητα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Γεύση που ξεπερνά τα όρια,

ποιότητα που αγγίζει τις κορυφές. Καλωσορίστε στον κόσμο της Deli Foods, όπου η φύση συναντά την αρτιστική παραγωγή."