6948507806 Χατζοπούλου 18, Κορινθίας geonks@delifoods.gr
hero image

 

 

 

Deli Foods
Παραγωγή και εμπόριο ελαίων, Λουτράκι Κορίνθου

Στην DELI FOODS εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ελαίων και προϊόντων όπως σπορέλαια, ηλιέλαια, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, και ελιές. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η εξαιρετική μας ιδιότητα ως τεχνολόγοι τροφίμων, καθώς και η εμπειρία μας στον χώρο των τροφίμων με 16 χρόνια προϋπηρεσίας στη βαριά βιομηχανία πολυεθνικής εταιρείας. Αποτέλεσμα αυτής της συνεκτικής γνώσης είναι η παραγωγή premium προϊόντων, προσαρμοσμένων ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση, με την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναλύσεων, ενώ πραγματοποιούμε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο στους χώρους της εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα αλλά και κατευθυντήρια στοιχεία για τη σωστή χρήση τους. 

 

 

 
 
 
- Χτίζουμε με αξιοπιστία -
Σχέσεις που διαρκούν

Στη Deli Foods, δεν απλώς παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, αλλά επίσης επενδύουμε στις σχέσεις μας. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια των εκλεκτών προϊόντων μας σε διάφορα καταστήματα, από ταβέρνες και ουζερί έως φούρνους, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων, και μονάδες catering. Και φυσικά, υπηρετούμε καταστήματα που εξειδικεύονται στην πώληση των προϊόντων μας, όπως super-markets, παντοπωλεία, και μονάδες τροφοδοσίας. Με κάθε συνεργασία μας, φέρνουμε τη γεύση και την ποιότητα της Deli Foods σε κάθε γωνιά που εκτιμά την αυθεντική γεύση.
 
- Αναλάμβάνουμε το -
Εμπόριο και την Διανομή


Αναλαμβάνουμε την καλά οργανωμένη διανομή των προϊόντων μας σε περιοχές όπως η Πελοπόννησος, η Αθήνα και η Χαλκίδα. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν στα χέρια σας με απόλυτη ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα τις υψηλές διατροφικές τους αξίες και την αυθεντική γεύση που τα χαρακτηρίζει. Ο στόχος μας είναι να σας παραδίδουμε την απόλυτη εμπειρία γεύσης, όπου και αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή μας.
 
 
 

 

Έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα μας; Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Eπικοινωνήστε